De Scenemakers

Met een enorme passie voor mooie films, meesterwerken en fotografie composities brengen Ingeborg en Selma uw bedrijf of familie eindelijk uniek in beeld.
Wij gaan samen met u op zoek naar die ene filmscene of dat prachtige meesterwerk wat bij uw familie of bedrijf past. Deze scene of dit meesterwerk brengen wij samen met u, zo in beeld dat u opnieuw geschiedenis schrijft! Achter elk beeld dat wij creëren ontstaat er weer een nieuw verhaal.

De nieuwste productie

De muurschildering van de kunstenaar Diego Rivera gemaakt in 1932 voor de Fordfabriek in Detroit is als inspiratiebron gebruikt door de Scenemakers, voor het in beeld te brengen innovatieve bedrijf Weber Machinebouw.

Kracht, druk, kilo’s, staal/metaal, water en hitte maar ook speciaal denkwerk en ondernemen is waar Weber machinebouw o.a. voor staat en in uitblinkt.

De lopende (transport)band, pons- en stanstechnieken die bij Weber Machinebouw een groot onderdeel zijn van de machines die zij ontwikkelen, zijn ook een belangrijk onderdeel van het nieuwe meesterwerk geworden, samen met het personeel en de directie is er een nieuwe beeldende geschiedenis ontstaan. Zo kijkt het personeel vanuit een andere invalshoek naar elkaar. Hierdoor kan er met een geheel nieuw oog gekeken worden naar de industrialisatie en innovatie van de toekomst.

Zo kan het zijn